Lid worden

Heb jij altijd al willen acteren en lid willen zijn van een fantastische vriendengroep? Dan is Jeugdtoneel Jota de plek voor jou.

Jeugdtoneel Jota is een plek waar jongeren de ruimte krijgen om zichzelf en iemand anders te zijn.

Via allerlei leuke acteeroefeningen laat de leiding je kennis maken met de wondere wereld van het theater. Maar dat is nog niet alles: Elk werkingsjaar eindigt met een zelfgeschreven toneelstuk waarin jij schittert op de planken en kan meehelpen aan het creëren van deze fantastische voorstelling.

Jeugdtoneel Jota bestaat uit 2 groepen opgedeeld in leeftijd, de Teens (12j-15j) en de Jeugd (15j-18j). De Teens komen elke vrijdag samen van 20u15 tot 22u15 en de Jeugd elke dinsdag van 19u tot 21u.

Wegens al dat talrijk bruisend jong talent in Diepenbeek zijn beide groepen helaas volzet . Vanaf eind april 2025 is er weer enorm veel plaats voor jonge acteertalenten bij de Teens (12j tot 14j). Voor de Jeugd is het helaas nog wat langer wachten. 

Indien je graag op de wachtlijst wil staan voor moest er een plekje vrijkomen of indien je al een plekje wil verzekeren voor eind april 2025. Stuur dan een mailtje naar jeugdtoneel.jota@gmail.com