Start

Jota staat nooit stil en we zullen spoedig weer verschijnen op de planken! Hou alvast vrijdag 11 april en zaterdag 12 april vrij voor het nieuwe jeugd toneelstuk en vrijdag 18 april en zaterdag 19 april voor het nieuwe teens toneelstuk. 

Wie zijn we?

JOTA is een toneelgroep voor jongeren en niet­-zo-­heel-­erg-­jongeren uit Diepenbeek en omstreken. Momenteel is er binnen JOTA een onderscheid tussen het zogenaamde Jota Teens (12j-15j), Jota Jeugd (15j-18j) en tot slot Jota Anciens (18+). 

Wat doen we?

Wie zich lid maakt bij JOTA, komt vrijwel altijd in de jongerengroep terecht. Het zwaartepunt van een werkjaar ligt bij de grote apotheose: de opvoering van een zelfgeschreven toneelstuk! Daarnaast maak je tijdens onze wekelijks repetities kennis met de wondere wereld van toneel. Er wordt geoefend op het uiten van emoties, op improvisatie, op samenspel, enzovoort.

Waar en wanneer kan je ons vinden?

Het JOTA hoofdkwartier is vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie! Je kan ons vanaf nu terugvinden in de jeugdlokalen op de Kloosterstraat n°1 (de deur bij de twee boven elkaar liggende ronde ramen).

Wanneer je bij ons terecht kan, hangt af van je leeftijd:

▸    12-15 jaar oud       ☛    elke vrijdag van 20:15 tot 22:15

▸    15-18 jaar oud     ☛    elke dinsdag van 19:00 tot 21:00

Je bent op JOTA altijd welkom, maar om mee te doen aan een volgend stuk, kom je best zo  snel mogelijk na onze opvoering een kijkje nemen. We beginnen namelijk al vlug met schrijven voor het volgende jaar. Wie zeker wil zijn van een rol, moet dus snel zijn! Bekijk alvast eens onze pagina 'Lid worden' en stuur ons een mailtje via jeugdtoneel.jota@gmail.com.  Wij contacteren je dan zo snel mogelijk.

Een nieuw toneelstuk? In 2025

Op vrijdag 11 april om 20u & zaterdag 12 april om 14u & 20u brengt Jota Jeugd een nieuw toneelstuk. 

Op vrijdag 18 april om 20u & zaterdag 19 april om 14u & 20u brengt Jota Teens een nieuw toneelstuk.

JOTA online!

Je vindt JOTA natuurlijk ook op het internet en de sociale media terug! Vind ons leuk / abonneer / e­-mail!

Facebook - YouTube - Mail - Instagram